ТРЕНІНГ «Управління конфліктом та діалоговий підхід у діяльності ОГС»

ТРЕНІНГ «Управління конфліктом та діалоговий підхід у діяльності ОГС»

Захід відбувся у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Європейського Союзу

18 – 21 вересня 2017 року, м.Скадовськ Херсонської області

 

Представники ГО «Моє Закарпаття» відвідали у Скадовську тренінг-семінар, присвячений управлінню конфліктом та діалоговому підходу в діяльності організацій громадянського суспільства.

Навчальний захід, проведений Фондом «Захист», об’єднав активістів із Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Рівненської, Херсонської та Чернігівської областей.
Тренінг-семінар не тільки збагатив багаж знань і вмінь його учасників. Неформальне спілкування та активні дискусії протягом чотирьох днів допомогли активістам із різних куточків країни краще зрозуміти один одного, подолати стереотипи, налагодити партнерські відносини, обмінятися ідеями подальшої співпраці.

В ході тренінгу «Управління конфліктом та діалоговий підхід у діяльності ОГС», представниками  ГО «Моє Закарпаття» проведенні робочі  зустрічі з представниками  громадських  активістів  Донецької та Луганської областей. Під час спільних заходів учасники обговорили можливості співпраці, налагодження взаємовідносин та спільних проектів. Кожна з сторін виявила зацікавленість в  методах та стратегії розвитку громадського суспільства регіонів.

Захід відбувся у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу. У Херсонській області його виконує БО «Фонд громади міста Херсон «Захист». Загальноукраїнське адміністрування проекту здійснює ГО Центр «Жіночі перспективи» та БФ «Центр громадських ініціатив» м. Перечин.