Інвестиційний форум «Закарпаття-бізнес в центрі Європи».

12 жовтня у «Совиному гнізді», що в Ужгороді, відбулося урочисте відкриття Інвестиційного форуму «Закарпаття-бізнес в центрі Європи».»Закарпаття-бізнес в центрі Європи».  

  

 

Представники ГО «Моє Закарпаття» приймали участь у роботі Форуму, презентували свою роботу у Центрі підтримки соціального підприємництва, були приємно вражені затребуваністю послуг нашого Центру соціального підприємництва, великою кількістю бажаючих вчитися, отримувати інформацію та допомогу у написанні бізнес-проектів!!!!

 

Закарпатський економічний ландшафт, можливості і пропозиції крайового бізнесу, діючі та заплановані інвестиційні проекти і програми, проекти, спрямовані на розвиток малого та середнього бізнесу представляють сьогодні в Ужгороді на інвестиційному форумі «Закарпаття – бізнес в центрі Європи».
У ньому беруть участь близько півтори сотні представників бізнесу, зокрема й із сусідніх із Закарпаттям областей та країн, торгово-промислових палат, громадських організацій, наукових інституцій, керівники підприємств, дипломати іноземних держав.       

 

І ще дуже приємна та несподівана новина — це публікація на сторінках БІЗНЕС-КАТАЛОГУ Закарпаття у розділі «бізнес-об’єднання та підтримка бізнесу» — профіль діяльності ГО «Моє Закарпаття», як організації, що надає підтримку малому та середньому бізнесу!!!!! Дуже вдячна, радію за підтримку та таку високу оцінку роботи організації!!!